Algemeen voor alle massagebehandelingen

Voordat u zich laat behandelen, kunt u gebruik maken van de douche/stoomcabine, zodat de poriën geheel geopend zijn en daardoor de oliën die gebruik worden voor de massage beter worden opgenomen. Kosten hiervoor zijn € 5,- euro.

Komt u met 2 personen of meer dan is het wellicht leuk om de massage uit te breiden met kleine hapjes. Dit kan vanaf € 5,- euro p.p.
 
U kunt bij Alana Care een knippen kaart aanschaffen.
Voor een ontspanningsmassage of hotstonemassage van 60 minten betaalt u € 40,- euro.
Als u een 5-knippenkaart aanschaft betaalt u € 35,- euro per massage
Schaft u een 10-knippenkaart aan dan betaalt u per massage € 30,- euro

 

Wie kent het niet van een vakantie naar Turkije of Marokko, het oeroude badhuisritueel. Een overheerlijke scrubbehandeling, een rasoul lichaamspakking gevolgd door een wassing met schuim verkregen door een speciale zeepzak en afgesloten met een warme oliemassage. Tot voor kort was het niet mogelijk deze verwennerij aan te bieden als je niet over een natte ruimte ebschikte. Nu is deze behandeling vertaald naar de massagetafel, heerlijk verwarmd met een elektrische hoeslaken.

Er zijn diverse mogelijkheden:

60 minuten:
Stoomcabine of voetenbad, scrub en zeepmassage achterkant lichaam. Deze wordt afgesloten met rozenolie € 40,- euro

75 minuten:
Stoomcabine of voetenbad, scrub, zeepmassage achterkant lichaam met een rugpakking rhassoul. Deze wordt afgesloten met rozenolie € 60,- euro

120 minuten
Stoomcabine of voetenbad, scrub, zeepmassage achterkant lichaam met een rugpakking rhassoul. Deze wordt afgesloten met een massage met warme olie € 80,- euro