Workshops

 

Workshop gezichtsverzorging (1,5 uur)

De huid is een van de belangrijkste en grootste organen van de mens en wordt vaak geconfronteerd met allerlei irritaties. Het is daarom belangrijk te weten hoe u de huid kunt beschermen tegen schadelijke invloeden, zowel het interne als het externe.

 

Wat wordt er met een gezichtsverzorging bereikt?

  • – Scrub zorgt voor en stimuleert de doorbloeding van de huid
  • – Kan hoofdpijnen en spanningen wegnemen, werkt kalmerend
  • – Masker is een unieke vorm van ontspanning en werkt reinigend
  • – Zorgt voor gemakkelijkere afvoer van afvalstoffen.

In deze workshop geef ik u aan hoe u het beste uw huid kunt beschermen en welk gaan we werken met producten op basis van gestabiliseerde aloe vera als hoofdbestanddeel.

We gaan het gezicht reinigen, scrubben, ontspannen met een masker, een heerlijke dagcreme. Als afsluiting gaan we de handen scrubben en voorzien van een crème.

Kosten € 7,50
  

Workshop Visagie (2,5 uur) 

Visagie is harmonie en kleuren zo aanbrengen om het evenwicht in de schoonheid van elk persoon te herstellen. Met behulp van make-up kunt u verschillende make-up stylen aanbrengen. Welke vorm van make-up u ook gebruikt het is altijd belangrijk dat uw eigen persoonlijkheid en karakter van het gezicht blijft behouden. Met andere woorden de make-up moet goed worden afgestemd op de persoon. Ik maak gebruik van de mooie make-up lijn van golden rose: link
 

Het eerste uur behandelen we de basis van visagie

Gezichtsvormen, corrigeren door middel van shapen en highlighten en andere make-up technieken. En waarom is het zo belangrijk dat de wenkbrauwen goed geëpileerd zijn. Na de basis gaan we aan de slag met make-up. Er kan ook een thema aan de workshop gegeven worden, zoals avondmake-up, glamour make-up of bijvoorbeeld een jaren 50 make-up. U kunt aangeven welk thema u aan de workshop wilt geven. Iedere deelnemer ontvangt een naslagboekje.

Kosten € 7,50